Adverteren op Facebook

Facebook ouderwets? Nee hoor, adverteren op Facebook biedt enorme kansen! Nog steeds zit meer dan driekwart van de Nederlandse bevolking namelijk op Facebook. Nieuwe klanten of zelfs medewerkers bereik je door gericht te adverteren in combinatie met pakkende advertenties. Met advertenties op Facebook in jouw online marketing strategie kun je bijna elke doelgroep bereiken!

Hoe werkt adverteren op Facebook?

Facebook een populair social media kanaal in Nederland, met zo’n 7,5 miljoen dagelijks actieve gebruikers. Het is dan ook het meest gebruikte platform in veel bedrijven hun social media strategie. Met behulp van het advertentieplatform van Facebook (Meta) kunnen we advertenties plaatsen in het persoonlijke nieuwsoverzicht van Facebookgebruikers. Hiermee sturen we bezoekers door naar bijvoorbeeld je website, je bedrijfspagina op Facebook of een speciaal ontwikkelde app.

Adverteren via Facebook

De voordelen van adverteren op Facebook

Adverteren via facebook brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Je kunt super gericht adverteren.
  • Het ondersteunt andere (online) campagnes effectief.
  • Je kunt met een laag advertentiebudget instappen.
  • Het genereert meer bezoekers, leads en conversies.
  • Ook geschikt voor remarketing.

Facebook Ads x Digital Divers?

Ben je overtuigd van de voordelen die het uitbesteden van Facebook adverteren jou en je bedrijf kunnen opleveren? Of wil je graag een frisse blik op jouw bestaande Facebook advertentie campagnes? Laat ons je helpen. Samen met een gedreven team online marketeers gaan we aan de slag om jouw Facebook campagnes tot een succes te maken. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en laat het ook bij jou stormen.

Google Ads uitbesteden

Samen

werken?

Samen werken met Digital Divers betekent samenwerken met online marketeers én creatives. Daarnaast vinden wij betrokkenheid ontzettend belangrijk. Daarom werken wij doorgaans bij onze opdrachtgevers op locatie.

Onze passie is jouw online succes. Samen met ons jouw online marketing induiken? Bel ons via 024 78 20 005 of mail naar info@digitaldivers.nl