Adverteren op LinkedIn

Wil je de zakelijke markt bereiken? Dan is adverteren op LinkedIn dé manier. Met talloze targeting opties kun je jouw doelgroep heel gericht bereiken, waardoor je je naamsbekendheid binnen een specifieke doelgroep vergroot of meer leads genereert.

Wat is LinkedIn advertising?

LinkedIn advertising is een manier om je merk of bedrijf te promoten op het grootste zakelijke sociale netwerk ter wereld: LinkedIn. Er zijn diverse advertentiemogelijkheden, bijvoorbeeld carrousels, video, visuals, evenementen en zelfs documenten.

 

Waarom adverteren op LinkedIn?

Met adverteren op LinkedIn kun je meer dan 575 miljoen actieve zakelijke gebruikers bereiken voor jouw onderneming. Geen enkel ander betaald sociaal reclameplatform biedt bedrijven de mogelijkheid om zich zo specifiek te richten op een professioneel publiek als LinkedIn. Je kunt advertenties op LinkedIn gebruiken voor bijvoorbeeld het verhogen van de naamsbekendheid, het vinden van leads of aanmeldingen voor een zakelijk event. Een groot voordeel van adverteren op LinkedIn is dat je jouw doelgroep heel specifiek kunt targetten op basis van hun baan, branche, opleiding en functie.

Online marketing werkzaamheden

De voordelen van adverteren op LinkedIn

De effectiviteit van adverteren op LinkedIn hangt af van de doelstelling van je bedrijf of merk. Er zijn verschillende voordelen van adverteren op LinkedIn:

  1. Bereik een professioneel (B2B) publiek
  2. Sectorspecifieke targeting opties
  3. Diverse unieke advertentietypen

LinkedIn Ads x Digital Divers?

Heb je besloten dat je jouw (zakelijke) naamsbekendheid of leads naar een hoger niveau wilt tillen door adverteren op LinkedIn uit te besteden? We gaan graag voor je aan de slag! Bij Digital Divers kun je rekenen op maatwerkplannen die volledig zijn afgestemd op jouw zakelijke doelstellingen. We starten eerst met een nulmeting en vanuit daar maken we een plan van aanpak. Per kwartaal maken we een rapportage om de voortgang bij de houden.

Samen werken met Digital Divers betekent samenwerken met online marketeers én creatives. Daarnaast vinden wij betrokkenheid ontzettend belangrijk. Daarom werken wij doorgaans bij onze opdrachtgevers op locatie.

 

Google Ads uitbesteden

Samen

werken?

Samen werken met Digital Divers betekent samenwerken met online marketeers én creatives. Daarnaast vinden wij betrokkenheid ontzettend belangrijk. Daarom werken wij doorgaans bij onze opdrachtgevers op locatie.

Onze passie is jouw online succes. Samen met ons jouw online marketing induiken? Bel ons via 024 78 20 005 of mail naar info@digitaldivers.nl