Adverteren op social media

Wil jij jouw zichtbaarheid vergroten op social media? Er zijn verschillende manieren om te adverteren op social media. Afhankelijk van waar jouw doelgroep actief is, bepalen wij de strategie waarin we de juiste kanalen kiezen.  

Waarom adverteren op social media?

Bij adverteren op social media komen heel wat voordelen kijken. Zo kun je gemakkelijk de juiste doelgroep targetten, bepaal je zelf wat je wilt uitgeven en is het bereikt via social media ontzettend groot. Maar liefst 14,3 miljoen mensen in Nederland zitten op social media, dus de kans dat jouw doelgroep aanwezig is op een van de vele platformen is zeer aannemelijk! Adverteren op social media geeft vooral jouw naamsbekendheid een flinke boost.

Zodra jouw doelgroep bekend is met jouw merk of organisatie, is de stap makkelijker om vervolgens over te gaan tot conversie. Je kunt met jouw online campagnes inspelen op de fasen van de customer journey waar jouw potentiële klant zich in bevindt.

SEO uitbesteden
Online marketeer

Alle voordelen van adverteren op social media op een rij

  • De juiste doelgroep targetten
  • Een groot bereik
  • Snel meetbare resultaten
  • Je bepaalt zelf wat je uit wilt geven
  • Verhoogt het aantal leads

Adverteren op social media door Digital Divers

Wil je een losse advertentiecampagne draaien om meer bezoekers te trekken voor een event? Of wil je social media advertenties structureel inzetten om te bouwen aan je merk? Digital Divers helpt je met het promoten van een enkele posts tot de uitrol van een complete social media advertising strategie. Social media kanalen waarop we kunnen adverteren zijn:

  • LinkedIn
  • Instagram (via Meta)
  • Facebook (via Meta)
  • Tiktok
  • Pinterest

Samen werken met Digital Divers betekent samenwerken met online marketeers én creatives. Dit houdt in dat we het complete plaatje oppakken van strategie tot het creëren van het advertentiemateriaal (copy en visuals) tot het monitoren en rapportage. Tijdens het uitvoeren van een advertenties op social media vinden wij het betrokkenheid erg belangrijk. Daarom werken wij doorgaans bij onze opdrachtgevers op locatie. Liever je campagnes laten uitvoeren op afstand? Ook dat is zeker mogelijk.

Social media beheer x digital products

Jouw social media advertentie er écht uit laten springen? Bekijk dan eens onze mogelijkheden op het gebied van animatie en video. Zo komen jouw social media advertenties pas écht tot leven!

Samen

werken?

Onze passie is jouw online succes. Samen met ons jouw online marketing induiken? Bel ons via 024 78 20 005 of mail naar info@digitaldivers.nl