Cases waar we

trots op zijn

 

Animatievideo voor NPAO

Voor experiment ‘Immerloo Schuldenvrij’ ontwierpen wij in opdracht van het NPAO een animatie. Onze animatie vormt het kernverhaal van Immerloo Schuldenvrij. Meer weten over deze opdracht?

Creatief concept | animatie

Animatievideo voor Elde College

Een gepersonaliseerde explainer animatievideo die niet allen de nieuwe wetgeving introduceert, maar ook de leerling centraal stelt. Benieuwd naar onze aanpak?

Creatief concept | animatie
Klantcase animatie Pax Christi College

Animatievideo voor Pax

Voor Pax ontwierpen wij een animatie om de schoolidentiteit te versterken, de visie helder te communiceren en potentiële leerlingen te inspireren om zich bij de gemeenschap van Pax aan te sluiten. Meer weten over deze opdracht?

Creatief concept | Animatie
Klantcase animatie Pax Christi College
Klantcase animatie Pax Christi College

Crossmedia campagne voor West-Brabant Werkt Door

Een crossmediale én conversiegerichte campagne voor de arbeidsmarktregio West-Brabant. Van campagneconcept tot uitrol en van copywriting tot monitoring. Benieuwd naar onze aanpak?

Creatief concept
Google Ads | Social Ads

Social media beheer voor Save the Children Nederland

Van strategiebepaling per kanaal tot doorvertaling en contentcreatie. Een jaar lang managede we het Instagram- en Facebook-account van Save the Children Nederland. Meer weten over deze opdracht?

Contentstrategie | Social media
Grafisch design

Samen in het diepe duiken?

Wij helpen jou graag met jouw online vraagstuk. Neem contact op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden. Of nieuwsgierig bent naar onze digital divers.