E-mail marketing

Dagelijks ontvangen we e-mails in onze inbox van verschillende bedrijven. E-mail marketing blijft nog steeds een veelgebruikte vorm van direct marketing. Het woord zegt het eigenlijk al: met e-mail marketing verstuur je e-mails naar je doelgroep. Het is hierbij belangrijk om dit naar de juiste doelgroep te versturen, op het juiste moment. Het inzetten van e-mail marketing is een voordelige en strategische manier om in contact te blijven met jouw doelgroep. Wil jij meer weten over e-mail marketing? We vertellen je graag wat e-mail marketing is, voor wie het interessant is en welke voordelen het biedt.

Wat is e-mail marketing?

Met e-mail marketing communiceer je jouw boodschap direct met je doelgroep. Het doel is hierbij vaak nieuwe klanten aantrekken, bestaande klanten te behouden of de doelgroep voorzien van juiste informatie. Met e-mail marketing verstuur je dus e-mails vanuit een bedrijf of organisatie naar geïnteresseerden of klanten. De inhoud van de e-mails varieert: denk hierbij aan mailen over actuele ontwikkelingen, aanbiedingen, aankoopbevestigingen of een klanttevredenheidsonderzoek.

Online marketing werkzaamheden

Voor wie is e-mail marketing interessant?

Of je nu B2B of B2C werkt, dit maakt niks uit! E-mail marketing kan in beide gevallen een effectief middel zijn om in te zetten. Met doelgerichte e-mail marketing transformeren wij jouw interessante leads naar loyale klanten.

De voordelen van e-mail marketing

  • Directe vorm van online marketing
  • Lage kosten
  • Hoge Return on Investment (ROI)
  • Zorgt voor meer traffic naar je website
  • Goed meetbaar
  • Snel en veelgebruikt

E-mail marketing x Digital Divers?

Ben jij overtuigd om met e-mail marketing aan de slag te gaan? En wil je jouw e-mails er écht uit laten springen? Samenwerken met Digital Divers betekent samenwerken met online marketeers én creatives. Wij zorgen niet alleen voor de tekstuele inhoudt, maar ook dat het design van jouw e-mail past bij jouw huisstijl.

Google Ads uitbesteden

Samen

werken?

Onze passie is jouw online succes. Samen met ons jouw online marketing induiken? Bel ons via 024 78 20 005 of mail naar info@digitaldivers.nl