Online marketing

Jouw online marketing uitbesteden? Op het gebied van online marketing zijn er diverse werkzaamheden die wij voor je uit handen kunnen nemen. Van het bedenken van een complete digitale strategie tot social media beheer of adverteren via Google: maar net waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Heb je geen idee waar jouw kansen liggen? In dat geval geven we jou een passend online marketing advies. 

Wat is online marketing?

Online marketing ook wel internet marketing genoemd – is de benaming van alle marketinggerichte activiteiten die online plaatsvinden. Bijvoorbeeld een nieuwsbrief, social media advertentie of een website waarin je praat over jouw dienst of product. Het voordeel van online marketing in vergelijking met offline marketing is dat het eenvoudig te meten is. Zo kun je precies zien hoeveel mensen jouw Facebook-post of advertentie hebben bekeken en hoeveel mensen op jouw website terecht komen via zoekmachines. 

Online marketing uitbesteden

Waarom online marketing uitbesteden?

We kunnen ons voorstellen dat je wegens drukte in je reguliere werkzaamheden niet altijd toekomt aan het schrijven van een post op social media of het onderhouden van je website. Laat staan om eens goed na te denken over de strategie achter jouw online kanalen. Toch is het voor je bedrijf belangrijk om online zichtbaar te zijn voor zakelijk succes. Daarom is het inschakelen van een online bureau die voor jou online marketing oppakt ideaal. Zo kun jij je blijven focussen op je werk en focussen wij ons op online groei.  

Online marketeer

Een ander voordeel van het uitbesteden van online marketing is dat een bureau kijkt naar het gehele plaatje. Kloppen de advertenties met wat je online wilt uitstralen? En uit welk kanaal valt de meeste winst te behalen? Hierin adviseren wij je graag!   

Onze online marketing diensten:

  Onze online marketing cases

   

   

  Save the Children

  Contentstrategy | Social media

   

   

  West-Brabant Werkt Door

  Campagne | Creatief concept

  Wat kun je van ons verwachten?

  Samen werken met Digital Divers betekent samenwerken met digital marketeers én creatives. Dit betekent niet alleen strategie, adverteren en beheer, maar ook het creëren van tekstuele en visuele content.

  Daarnaast vinden wij betrokkenheid  ontzettend belangrijk. Daarom werken wij doorgaans bij onze opdrachtgevers op locatie. 

  Online marketing x digital products 

  Jouw advertentie, website of nieuwsbrief er écht uit laten springen? Met een animatie-video trek je direct de aandacht van je doelgroep. Bekijk meer over onze mogelijkheden op het gebied van digitale producten.  

   

  Samen

  werken?

  Onze passie is jouw online succes. Samen met ons jouw online marketing induiken? Bel ons via 024 78 20 005 of mail naar info@digitaldivers.nl