SEO uitbesteden

Met jouw website of webshop bovenaan in Google staan? Maar geen idee hoe je met SEO aan de slag gaat? Door SEO uit te besteden aan ons team van specialisten zorg je ervoor dat jouw website hoger in zoekmachines komt te staan op de zoektermen die het meest relevant zijn voor jouw bedrijf.

Wat is SEO?

SEO, of te wel Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie), is het verbeteren van je website om zo hoger te ranken in de organische resultaten van zoekmachines. Wanneer je hoog rankt in bijvoorbeeld Google, vergroot het jouw zichtbaarheid wat leidt tot meer bezoekers naar je website. Maar maakt dat jouw website hoog scoort? In principe kun je SEO onderverdelen in drie peilers: de content op je website, de websitetechniek en autoriteit. Als deze drie op orde zijn is de kans dat je op de eerste pagina van een zoekmachine verschijnt groot.  

SEA/SEO

Waarom is SEO belangrijk voor jouw bedrijf?

Zoals we al eerder benoemden, draagt een hoge positie in een zoekmachine bij aan een betere vindbaarheid van jouw website. Wanneer jouw website aansluit op hetgeen wat de persoon zoekt, zorgt dit voor waardevolle klikken. Dit maakt de kans dat mensen jouw merk of bedrijf kennen en jouw dienst of product afnemen een stuk groter. Wanneer je hoog rankt zegt dit namelijk ook iets over de betrouwbaarheid van je bedrijf: Google plaatst jou niet zomaar bovenaan.

SEO uitbesteden Digital Divers

Waarom SEO uitbesteden?

SEO is een tijdrovend en uitdagend onderdeel van online marketing. Bovendien is het ook iets waar je aan wilt blijven werken. Wanneer je het laat versloffen, is de kans dat je daalt in positie groot en zal je organisch websiteverkeer dalen. Veel ondernemers hebben simpelweg niet de tijd om zich hierop te focussen. Hierdoor genereer hun website maar weinig organisch verkeer. Daarom kiezen zij ervoor om hun SEO uit te besteden.

Tegenwoordig is SEO complexer dan ooit: vroeger konden trucjes snel resultaat opleveren, maar nu moet je rekening houden met de steeds strengere regels. Door je SEO aan onze specialisten over te laten, word je volledig ontzorgd.

Wat zijn de voordelen van SEO uitbesteden?

 • Tijdbesparing
 • Relatief snel resultaat
 • Concurrentie verslaan
 • Tussentijdse rapportages

  Wat kun je van ons verwachten?

  Heb je besloten dat je jouw website naar een hoger niveau wilt tillen door SEO uit te besteden? We gaan graag voor je aan de slag! Wanneer je jouw SEO aan ons uitbesteedt, kun je rekenen op maatwerkplannen die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen. We starten eerst met een nulmeting en vanuit daar maken we een plan van aanpak. Per kwartaal maken we een rapportage om de voortgang bij de houden.

  Samen werken met Digital Divers betekent samenwerken met online marketeers én creatives. Daarnaast vinden wij betrokkenheid ontzettend belangrijk. Daarom werken wij doorgaans bij onze opdrachtgevers op locatie.

   

  Waarom SEO uitbesteden

  Samen

  werken?

  Onze passie is jouw online succes. Samen met ons jouw online marketing induiken? Bel ons via 024 78 20 005 of mail naar info@digitaldivers.nl

  Samen in jouw vraag duiken?

  Wij helpen jou graag met jouw online vraagstuk. Neem contact op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden. Of gewoon nieuwsgierig bent naar onze divers.